Wie ben ik

Met veel plezier ben ik sinds 1992 als leerkracht in het basisonderwijs begonnen.  Ook heb ik gewerkt op het ZMLK en op dit moment ben ik leerkracht in het SBO.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd, gericht op de mogelijkheden van de leerlingen.

De 2-jarige opleiding tot Remedial Teacher
De opleiding tot docent Lezen moet je doen
De opleiding expert Beelddenken, Lerenlerenmethode en Belbin TeamToppers
Opleiding  tot INPP therapeut
Cursus Pi-Spello
Met Sprongen vooruit groep 1 t/m 6

Naast mijn werk als leerkracht en eigenaar van een eigen praktijk, ben ik docent voor de methode ‘Lezen moet je doen’ van Trijntje de Wit. De leesmethode die uitgaat van het leesbegrip en start met pictolezen en letters aanleert met de klankgebaren. Gemaakt voor het speciaal onderwijs, maar zeer goed bruikbaar in het passend onderwijs.

En verder….ben ik getrouwd met Erwin en moeder van 5 kinderen in de leeftijd van 16 t/m 27 jaar. En blijf ik het een uitdaging vinden om passende methodieken en materialen te vinden en gebruiken voor mijn leerlingen. Ik ben aangesloten bij  het centraal register kort beroepsonderwijs (CRKBO), hierdoor is mijn bedrijf vrijgesteld van BTW.

Mijn droom is dat ieder kind mag leren op zijn eigen manier en tempo en zal ontdekken dat het in staat is om nieuwe dingen zich eigen te maken, zodat ze meer plezier gaan krijgen in het leren.