Wie ben ik

Met veel plezier ben ik sinds 1992 leerkracht in het primair onderwijs. Hierdoor heb ik ervaring in de groepen 1 t/m 8. Op dit moment ben ik parttime juf van groep 3, een jaargroep waar vooral aan de basis van het lezen, rekenen en schrijven wordt gewerkt.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd, gericht op de mogelijkheden van de leerling.

De 2-jarige opleiding tot Remedial Teacher
De cursus Lezen moet je doen
De opleiding expert Beelddenken, Lerenlerenmethode en Belbin TeamToppers
Opleiding Reflextherapie, module 1 t/m 3
Cursus Pi-Spello
Met Sprongen vooruit groep 1 t/m 6

Naast mijn werk als leerkracht en eigenaar van een eigen praktijk, ben ik docent voor de methode ‘Lezen moet je doen’ van Trijntje de Wit. Een leesmethode die uitgaat van het leesbegrip en start met pictolezen en letters aanleert met de klankgebaren. Ontwikkeld voor het speciaal onderwijs, maar zeer goed bruikbaar in het passend onderwijs.

En verder….ben ik getrouwd met Erwin en moeder van 5 kinderen in de leeftijd van 11 t/m 22 jaar. En blijf ik het een uitdaging vinden om passende methodieken en materialen te vinden voor de individuele leerling. Ik ben aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging van remedial teachers (LBRT) en omdat ik aangesloten ben bij het centraal register kort beroepsonderwijs (CRKBO) hoeft u geen BTW te betalen. Mijn droom is dat ieder kind mag leren op zijn eigen manier en tempo en zal ontdekken dat het leuk is om te leren!